díjtalan szűrővizsgálatokkal

2020.02.18. 07:35

Egészségnap lesz Székesfehérváron

Szűrővizsgálatok sokasága várja február 22-én a maroshegyieket a Gárdonyi Géza Művelődési Házban.

S. Töttő Rita

Östör Annamária és Brájer Éva hívta meg a maroshegyieket a programra Fotó: Nagy Norbert

Fotó: NAGY NORBERT

Ismét megrendezik a maroshegyi egészségnapot a Gárdonyi Géza Művelődési Házban – jelentette be sajtótájékoztatóján Brájer Éva, Maroshegy önkormányzati képviselője és Östör Annamária egészségügyi tanácsnok. Fehérvár idén is a maroshegyi egészségnappal kezdi az éves egészségnap sorozatát, amelyre ismét biztosít forrást a költségvetés. – Kérem a maroshegyieket, jöjjenek, mert azokra a vizsgálatokra koncentrálunk, amelyekre nehezebb bejutni, s itt minden egy helyben elvégezhető.

Östör Annamária és Brájer Éva hívta meg a maroshegyieket a programra
Fotó: Nagy Norbert

De ez lesz jellemző a későbbi egészségnapokra is – fogalmazott Östör Annamária. Brájer Éva kiemelte, hogy Székesfehérvár önkormányzatának nem kötelező, hanem önként felvállalt feladata ez, melyet több éve szerveznek már. Majd hozzátette: jöjjenek minél többen, mert a prevenció fontos dolog. Az esemény február 22-én 9 és 13 óra között várja az érdeklődőket: EKG-val, kardiológiai, bőrgyógyászati vizsgálattal, állapotfelméréssel, boka-kar index meghatározással, dietetikai tanácsadással, csontsűrűségméréssel. A szűrővizsgálatokon a részvétel ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában