mintegy 130 vendég érkezett

2020.01.27. 07:25

Végre ismét otthon bálozhattak az abaiak

Tizenharmadik alkalommal tartottak jótékonysági bált az abaiak, tizen­egyedszer helyben.

Sági Zoltán

Az Álomtánc Hajnival világbajnok produkciót hozott Fotó: Zoll

Az élet úgy hozta, hogy a megelőző két alkalommal „idegenben”, Sárkeresztúron kellett megszervezni a népszerű eseményt, amelyre évről évre még a Velencei-tó túlpartjáról is érkeznek résztvevők. A legutóbbi helyhatósági választások eredményeképpen azonban az önkormányzati tulajdonú Fórum étterem kapui idén ismét kitárultak a rendezvény előtt, amelyre mintegy 130 vendég érkezett. A sárkeresztúri „száműzetés” pozitív tanulsága volt ugyanakkor, mint a szervezőktől, Hufnágelné Kiss Katalintól, Nagyné Háden Henriettától és Németh Lászlótól megtudtuk, hogy a jótékonysági bálra akár 200-an is eljönnek, ha azt olyan helyen tartják, ahová ennyien beférnek.

Az Álomtánc Hajnival világbajnok produkciót hozott Fotó: Zoll

– Nagy öröm számunkra, hogy ismét telt házas eseményt hozhattunk létre, végre itthon, Abán – nyitotta meg a rendezvényt Nagyné Háden Henrietta, aki elsőként a helybeliek támogatását köszönte meg. Elmondta továbbá, hogy a jótékonysági bál idei bevételét az Abai Rendőrőrsnek ajánlották fel. A szervezőkkel később beszélgetve azt is megtudtuk: idén is az előző évek adakozókedvének megfelelő összeg, bő 400 ezer forintnyi tombolabevétel jutott a rendőrőrs céljaira. A fel­ajánlást az Abai Rendőrőrs parancsnoka, Tóth Zsolt rendőr őrnagy személyesen köszönte meg, pár szóban ismertetve a 2015 szeptemberétől működő helyi rendőrőrs tevékenységét. A beszédek után az Álomtánc Hajnival színes produkcióját élvezhették a vendégek, majd a vacsora következett. A bálon a Beatang trió muzsikált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában