Ha alkotni támadna kedve...

2020.01.09. 14:40

Kézműves-foglalkozások várnak Fehérváron

Családi kézműves-foglalkozásokat szerveznek most és jövő szombaton két helyszínen Székesfehérváron. Ismét megnyitja kapuit a RE-Kreatív Kuckó, míg a Széna téri könyvtárban madárházikókat lehet készíteni.

FMH

Jó megoldás, ha az általunk illusztrációként rajzolt (nonfiguratív) alkotást a gyermek színezi ki

Fotó: PxHere

A RE-Kreatív Kuckó foglalkozásai márciusban indultak, a programok elsődleges célja, hogy a családok megtapasztalják az együtt töltött idő, az együtt alkotás örömét és értékét, amire manapság igen kevés időt szánunk. Érdemes tehát kihasználni az újabb lehetőséget: január 11-én 15 órakor, a Rác utca 20. szám alatti Mesterségek Házában várják a nagyobb, főként általános iskolás gyerekeket és szüleiket. A résztvevők ezúttal családi öröknaptárt készíthetnek Pintérné Palkovics Gabriella vezetésével. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, az előzetes bejelentkezéseket a 20 269 0096-os telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail-címen fogadják.

A Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárában január 18-án 10-től 12 óráig tart a kézműves-foglalkozás, amelyen a gyerekek belső dekorációként felhasználható madárházikókat, valamint papírból és fonalból madarakat is készíthetnek. A belépés díjtalan, a nyersanyagokat a szervezők biztosítják. Ugyancsak a Széna téri Tagkönyvtárban látható a Csupa csipke című kiállítás, amely a nyugdíjas pedagógus, Székely-Szűcs Péterné szebbnél szebb horgolt munkáit mutatja be egészen január 31-ig.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában