Ennél cukibbat ma már nem látsz!

2020.01.18. 13:00

A valóra vált álmok napjai: Fejér megyei gyerekeket vittek óvodába a rendőrök, tűzoltók (videó)

Mi a közös Annában és Dorkában? Mindketten a napokban lettek ötévesek és e jeles alkalomból hatalmas meglepetésben részesültek!

feol.hu

Fotó: police.hu

A " target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalára került fel egy kedves videó, melyben a székesfehérvári Bogó Annát ötödik születésnapja alkalmából egy rendkívül különleges meglepetés várta! Mint azt a videóhoz tartozó posztból megtudhattuk, a kislány már születése óta nagy érdeklődéssel figyeli a tűzoltók munkáját, melyben vélhetően az is közrejátszik, hogy nagypapája a fővárosban volt tűzoltó. Anna a közelmúltban a tűzoltólaktanya mellé költözött, és naponta látja a gépjárműfecskendőket, hallja a riasztásokat és a vonulások megkezdésekor a szirénát. Nagy álma válhatott csütörtökön valóra, amikor is ötödik születésnapja reggelén beülhetett, és a közeli óvodáig utazhatott egy igazi tűzoltóautóval.

Hasonlóan kedves történetről számolt be a " target="_blank" rel="nofollow">Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság is. Ők az ötéves Dorkát lepték meg születésnapján azzal, hogy korán reggel rendőrautó vitte az oviba.

Mindkettejüknek nagyon boldog születésnapot kívánunk, a tűzoltók és rendőrök előtt pedig le a kalappal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában