holtverseny az első helyen

2019.12.12. 07:05

Zumbát táncolt a legtöbb fellépő – Ki mit tud? volt az iszkai kastélyiskolában

Az idén is megrendezték a helyi általános iskolában a hagyományos Ki-mit tud?-ot, amely nagy népszerűségnek örvend a diákok körében.

B. Kiss László

Szilasi Dénesé lett az egyik első helyezés Fotó: B. Kiss László / Fejér Megyei Hírlap

A produkciók között sokféle akadt. Volt, aki verset, prózát mondott, de szép számmal láthattunk társas műsorszámokat is. Sőt volt olyan is, amelyet egy egész osztály mutatott be. A legtöbben egyébként zumba tánccal rukkoltak elő. Nem is gondolta volna a tudósító, hogy ilyen népszerű a gyerekek körében a zumba. A zsűriben helyet foglalt az intézmény megbízott vezetője mellett az iskolai alapítvány kuratóriumának egy tagja, aki egyébként maga is az iszkaszentgyörgyi kastélyiskolában végzett, továbbá egy tanárnő, valamint a diákönkormányzat elnöke is. A műsor elején – versenyen kívül – a nyolcadik osztály lépett színre, amelynek tagjai egy mikulásos történetet mutattak be. A vidám, kedves kis előadást a diákok egyébként az iszkaszentgyörgyi óvodában is bemutatták.

Szilasi Dénesé lett az egyik első helyezés
Fotó: B. Kiss László / Fejér Megyei Hírlap

Az eredményhirdetést mindenki nagyon izgatottan várta. A zsűrinek – ezt nézőként bizton állíthatjuk – nem volt könnyű dolga.

Végül egyéniben – holtversenyben – a másodikos Szilasi Dénes és a hatodikos Kovács Ferenc végzett az első helyen, a csoportok közül pedig a 4. osztályé lett az elsőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában