jótékonysági akció eredménye

2019.12.09. 07:25

Tizenöten két keréken – Megkapták az adományt a rászoruló fiatalok

Lábaikat vagy autóikat – ki mivel érkezett – hazafelé kerékpárra „cserélhették” a gyerekek.

Szanyi-Nagy Judit

Névre szóló kerékpárokra pattantak a gyermekek – a szervezők a megfelelő színre és méretre egyaránt ügyeltek Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Még novembert mutatott a naptár, amikor az Alba Triatlon SE, az Imre Sándor Szeretetszínház és az Ezredéves iskola megszervezte és bemutatta a Valahol Európában című darabot – jótékonysági céllal. Ennek eredményét, vagyis a befolyt összegből megvásárolt kerékpárokat szemrevételezhették és vehették birtokukba a Sze­gényeket Támogató Alapítvány (SZETA) által kiválasztott rászoruló családok 4 és 14 év közötti fiataljai vasárnap. Összesen tizenöt lelkes gyermek pattant kétkerekűre a Fehérvári Civil Központ emeletén!

Névre szóló kerékpárokra pattantak a gyermekek – a szervezők a megfelelő színre és méretre egyaránt ügyeltek
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Staudt Attila, a beszerzésben és összeszerelésben közreműködő székesfehérvári kerékpárbolt munkatársa elmondta: megtoldották az összeget, így három kerékpárral többet tudtak átadni a rászorulóknak. Czettl Andrea, a triatlonosok elnöke hozzátette: a gyermekek hivatalosak a társulat jövő vasárnapi előadására is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában