A végállomás Tapolca volt

2019.12.30. 16:40

Nosztalgiavonatok „csatáztak” Fejér megyében (videó)

December 28-án a Nohab, azaz egy M61-es sorozatú és Púpos, azaz egy M40-es sorozatú dízelmozdonyok által vontatott különvonatok indultak Kelenföld vasútállomásról a MÁV Nosztalgia Kft által szervezett, Fogathajtás: Csata elnevezésű rendezvényen.

Székesfehérvár, 2019. december 28. Nohab, azaz M61-es sorozatú (balról) és Púpos, azaz M40-es sorozatú dízelmozdonyok által vontatott különvonatok indulnak Kelenföld vasútállomásról a MÁV Nosztalgia Kft által szervezett, Fogathajtás: Csata elnevezésû rendezvényen 2019. december 28-án. Ezen a napon két élményvonatos utazást szerveztek a fõvárosból Tapolcára; az egyik szerelvény a Balaton északi, a másik a déli partján haladva érkezett meg a célállomásra. MTI/Máthé Zoltán

Fotó: Máthé Zoltán

Ezen a napon két élményvonatos utazást szerveztek a fővárosból Tapolcára; az egyik szerelvény a Balaton északi, a másik a déli partján haladva érkezett meg a célállomásra.

Nohab, azaz M61-es sorozatú (balról) és Púpos, azaz M40-es sorozatú dízelmozdonyok által vontatott különvonatok indulnak Kelenföld vasútállomásról a MÁV Nosztalgia Kft által szervezett, Fogathajtás: Csata elnevezésû rendezvényen 2019. december 28-án. Ezen a napon két élményvonatos utazást szerveztek a fõvárosból Tapolcára; az egyik szerelvény a Balaton északi, a másik a déli partján haladva érkezett meg a célállomásra.
MTI/Máthé Zoltán

A vonatok „versenye” megyénkben Székesfehérvár-Szabadbattyán közti szakaszon zajlott, a fehérvári vonulásról olvasónk készített videót, melyet most Önök is megtekinthetnek.

Azt nem derül ki az MTI híréből, hogy a versenyt ki nyerte, de abban egészen biztosak vagyunk, hogy az igazi győztesek maguk az utasok voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában