Séta 2019

2019.12.17. 09:00

Sajtó és Tanulás 2019: Agárdi Anitáé az Aranytoll

Lezárult a Sajtó és Tanulás (SÉTA) program őszi kurzusa: a Fejér Megyei Hírlap Aranytoll díja Mórra, az iskolai különdíj Sárbogárdra került.

Kiadónk Sajtó és tanulás (Séta) címmel, több mint egy évtizede elindított médiapedagógia programjához idén ősszel hat Fejér megyei középiskola csatlakozott. A diákok tanórai vagy szakköri keretek között ismerkedtek a média, azon belül a nyomtatott sajtó világával. Az ügyesebbek írtak is: olvasóink négy héten keresztül, hetente egy oldalon – és a feol.hu Séta-tér oldalon – találhatták meg a diákok írásait.

A Fejér Megyei Hírlap szakmai zsűrije a Sajtó és Tanulás program 2019/2020 tanév őszi kurzusán a Séta Aranytollat Agárdi Anita, a Móri Táncsics Mihály Gimnázium tanulójának adományozza, aki írásában egy rendhagyó tanóra rejtelmeibe vezette be az olvasókat.

Második és harmadik helyezett

Második helyezett lett Heidt Míra, a Sárbogárdi Petőfi Sándor Gimnázium diákja végzett, aki testközelből tapasztalta meg a különböző kultúrákat.

Sükösd Csenge, a Sárbogárdi Petőfi Sándor Gimnázium hallgatója lett a harmadik helyezett, ő John Withers, a veszprémi Pannon Egyetem angol-informatika szakos negyedéves tanárjelöltjének látogatásáról készült írásával érte el ezt az eredményt.

A Sárbogárdi Petőfi Sándor Gimnázium nyert

A programban részt vevő iskolák közötti versenyt a Sárbogárdi Petőfi Sándor Gimnázium nyerte. Szívből gratulálunk! A nyerteseket értesítjük a díj átadásával kapcsolatban.

Az őszi Séta program összes cikkét Séta-Tér oldalunkon olvashatja: SÉTA-TÉR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában