tizedikként jutottak tovább

2019.11.13. 07:05

Minőségi közétkeztetés: rácalmásiak a döntőben

A Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ) egyik célja az étkezési kultúra fejlesztése. A 2019–2020-as megmérettetésen rácalmási csapat is indult!

Szanyi-Nagy Judit

Szakmai zsűri szemrevételezett, kóstolt az elődöntőkön Fotó: Nébih

Fotó: Vihar Gergely

A Fejér megyei csapat előbb a 39 „válogatottat” megmozgató elődöntőbe került, majd miután október 12-én, 13-án, valamint november 9-én, 10-én minden előzetes verseny lezajlott, kiderült: a döntőbe jutó legjobb tizenkettő csapat között is ott vannak! A tagok (Jónás Norbert irányító, Fábián Erika séf, Grabecz Zsófia segítő) az Eurest Rácalmás dolgozói.

Szakmai zsűri szemrevételezett, kóstolt az elődöntőkön Fotó: Nébih

A szervező Nébih közleményéből tudjuk: a menüsorok egyik kötelező eleme a lecsó, előírt alapanyag pedig a méz, valamint a hazai nyári, friss idényzöldségek és idénygyümölcsök közül legalább kettő fajta volt. A felhasznált alapanyagok nettó beszerzési értéke nem haladhatta meg az egy étkezőre jutó nettó 550 forintot. A rácalmásiak tizedikként jutottak a február 6-án, a budapesti Sirha-kiállítás keretében tartandó döntőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában