Pénteken zajlik a tűzoltóvíz-mennyiségmérés

2019.11.22. 07:10

Mészöly utcai rendelő: szerdán indulhat a lift

Lapunkban már 2015-ben is írtunk a több háziorvosi, illetve szakrendelésnek helyet adó Mészöly utcai rendelő liftkérdéséről.

Majer Tamás

Már csak pár napig lesz lezárva a főbejárat, s üzemen kívül a lift Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Többedszer kezdjük el így vagy ehhez hasonlóan cikkünket a témában. Utoljára júliusban idéztünk Hollósi Tamástól, a Városgondnokság Kft. beruházási és karbantartási igazgatójától, aki biztosította róla a közvéleményt, szeptemberre elkészül a lift. Az azt követő engedélyeztetési procedúrának végét akkor még nem tudtuk konkrét időponthoz kötni.

Azonban most már igen.

Csütörtökön azt tapasztaltuk, valóban kész a lift, kintről talán szebb is, mint az épület többi, régebbi részei, ám a rendelő főbejáratát biztonsági szalagok vették körbe, szomorúan a járda felé süppedő műanyagmadzagok, tilos átlépni. A lift előtt lévő táblácska és a liften futó piros betűk azt hirdették, üzemen kívül, kérjük megértésüket. Az épületbe a hátul lévő ideiglenes falépcsőn lehetett bejutni, mindjárt az emeletre.

Már csak pár napig lesz lezárva a főbejárat, s üzemen kívül a lift
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Nos, ismét beszéltünk Hollósi Tamással, aki elmondta, éppen pénteken lesz a lifttel összefüggésben egy tűzoltóvíz-mennyiségmérés, annak jegyzőkönyvét ő maga a jövő héten kapja kézhez, s mint fogalmazott, úgy gondolja, legkésőbb szerdán meglesz a lift használatba vételi engedélye, a főbejárat is kinyílik.

Minden más engedély fiókban már.

Jövő héten elmegyünk egyet liftezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában