Kerékpárokat vásárolnak a bevételből

2019.11.06. 07:40

Jótékonysági Valahol Európában

A padlás című musical júniusi bemutatója után most vasárnap újabb jótékonysági színházi előadást tart, közös erővel, az Alba Triatlon SE, az Imre Sándor Szeretetszínház és az Ezredéves iskola.

Majer Tamás

Czettl Andrea mindenkit meginvitált az előadásra Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Valahol Európában című műfaji klasszikus bemutatója november 10-én, 17 órakor kez­dődik a Mol Aréna Sóstóban. Jegyek kaphatók a fehérvári Cutler edzőtermeiben, a felnőttjegy 2500, a gyerekjegy 1200 forint.

Az esemény hírverő tájékoztatóján Czettl Andrea, a triatlonosok elnöke elmondta, a bevételből kerékpárokat szeretnének vásárolni a diákoknak, illetve nemcsak nekik, de a Sze­gényeket Támogató Alapítvány (SZETA) ölelésében lévő rászoruló családoknak is.

– A gyerekeink nagy örömmel készülnek az előadásra. Szeptember óta folynak a próbák, nagyon ügyesek, nagyon várják az előadást.

Nagyon fontos, hogy ezek a gyerekek megmutathassák magukat, hogy ők mire képesek – invitált az elnök.

Czettl Andrea mindenkit meginvitált az előadásra
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Szontaghné Kovács Erika, a SZETA részéről elmondta, a rászoruló családok az adományo­zás révén nyugodtabban készülhetnek a karácsonyra.

Mészáros Attila alpolgármester arról beszélt, hogy a színpadra lépő fiatalok integrációja miatt is rendkívül fontos egy-egy ilyen alkalom. A jövőre a megyeszékhelyre is ellátogató olasz kerékpáros körverseny, a Giro d’Italia előzményeként meghirdetett Kerékpározás Éve akciósorozat célkitűzéseihez is kapcsolódik a vállalkozás. Roppant fontos, hogy minél többen kerékpároz­zanak Székesfehérváron. Mészáros megemlítette azt is, folyamatosan dolgoznak a kerékpáros infrastruktúra gyarapításán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában