programok reggeltől estig

2019.10.18. 19:52

Jótékonysági szüreti felvonulást és bált tartanak október 19-én Lajoskomáromban

Hosszú ideje már, hogy szüreti felvonulás nélkül múlik el az ősz Lajoskomáromban. Ezen nemcsak változtattak a szervezők, de jótékony célt is adtak az eseménynek!

Szanyi-Nagy Judit

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap / Archív

Október 19-én, szombaton 13 órától gyülekeznek a felvonulók, a menetelés 14 órakor indul a Vásártérről. Már itt megkezdődik a gyűjtés ‒ az adományok egy kihelyezett dobozba érkezhetnek ‒ az enyingi SMA-beteg kisfiú, Levente számára. A jótékonysági eseményhez a kezdetektől érdemes csatlakozni, hiszen a Kossuth utcai, Malom közi, Eresz előtti és Dózsa György utcai megállóhelyeknél a mátyásdombi Princess TSE mazsorettesei táncolnak, az ostorcsattogtatásról és a traktorberregtetésről pedig a környékbeli (lajoskomáromi, mezőkomáromi, szabadhídvégi, felsőnyéki, dégi, enyingi) felvonulók gondoskodnak.

Az este ‒ ugyancsak jótékonysági ‒ bállal zárul, amelynek teljes bevétele (belépőjegy, tombola, valamint a zenész, Németh Csaba költségei) Leventéhez és családjához kerül majd. A késői mulatság 20 órakor az általános iskola tornatermében kezdődik.

A szervezők elérhetőségei:

Juhászné Kopácsi Brigitta: 06-30-612-9404

Kneiszné Baics Kriszti: 06-30-896-1461

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában