gazdaság

2019.10.08. 15:00

Azonnal használható tippek vezetőknek

Játékos, ötletelős, gyakorlatias vezetői tréninget tartottak hétfőn a Gazdaság Házában.

Bokros Judit

Makkay-Chambers Adrienne közvetlen stílusban adott át jól hasznosítható tudnivalókat Fotó: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

Vezetőnek lenni nem könnyű, hiszen az embernek fontos döntéseket kell meghoznia, felelősséget kell vállalnia, s a kapcsolatépítésben, -megtartásban is jónak kellene lennie. Ehhez, valamint az egyéb szükséges képességek megszerzéséhez, alkalmazásához kínál vezetői tréningeket a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának Üzleti Tudásközpontja, amely Fehérváron a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésével szervezett újra ingyenes félnapos képzést.

Makkay-Chambers Adrienne közvetlen stílusban adott át jól hasznosítható tudnivalókat
Fotó: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap

A tudásközpont vezetőjétől, Makkay-Chambers Adrienne-től megtudtuk: a tréningek 2017-ben indultak, azért, hogy az egyetemen meglévő tudást megosztva támogathassák a régió gazdasági vállalkozásait. Az alkalmakra kis- és középvállalkozások, nagyobb cégek vezetőit, illetve leendő vezetőit várják, akik a körülbelül három­órás délutáni együttlét során játékos formában sajátíthatnak el fontos praktikákat. A tréning interaktív, a résztvevők beszélgetnek, s vezetőjüktől újfajta gondolkodási módokat tanulhatnak. Hétfőn is erre került sor: az asztalokat körbeülő kisebb csoportok egyebek mellett a vezetői kompetenciák, a teljesítményértékelés témakörét vitatták meg például asszociációs és szerepjátékkal.

Akik ott voltak, azok összességében apró, de praktikus, azonnal felhasználható ismereteket, ötleteket kaphattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában