kezdődhet a tervező munka

2019.09.13. 07:10

Újabb buszmegálló a falubattyániaknak

Szabadbattyánban, a Dózsa György, a Petőfi Sándor és a Vasvári Pál utca csomópontjánál buszmegállót szeretne kialakítani az önkormányzat; a környéken lakók régi vágya teljesülne ezzel. A szakemberek nem látják akadályát – derült ki a csütörtöki bejáráson.

V. Varga József

Polyák István (b), Törő Gábor, Erdős Sándor és Bihácsi István a csütörtöki „buszmegállós” bejáráson Fotó: V. Varga József

A képviselő-testület a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ szakembereit hívta meg az egyeztetésre: Erdős Sándort, a Fejér megyei személyszállítási üzletág vezetőjét és Farkas Ferenc megbízott forgalomszervezési osztályvezetőt. Jelen volt a bejáráson a többiek között Törő Gábor, a térség országgyűlési képviselője, Polyák István polgármester és Bihácsi István önkormányzati képviselő, a szabadbattyáni járat autóbuszvezetője.

Polyák István (b), Törő Gábor, Erdős Sándor és Bihácsi István a csütörtöki
„buszmegállós” bejáráson
Fotó: V. Varga József

 

Amint elhangzott: az autóbusz-közlekedési vállalat jelzi a település igényét a szakminisztérium közlekedési intézete felé, az önkormányzat kiépíti a szükséges fellépőket, és mindenki reménye szerint újabb buszmegálló segítheti majd a falubattyániak mindennapi tömegközlekedését az érintett szakaszon. Tévedés ne essék, holnap még nem kanyarodik a busz az új megálló felé, sőt, holnapután sem, de belátható időn belül igen. Kezdődhet a tervező munka!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában