családi nap

2019.09.14. 07:35

Fehérvár Bölcsője, immár nyolcadszor

Két család kapta ezúttal a Fehérvár Bölcsőjét. A nyárbúcsúztató program sok környékbeli családot vonzott péntek délután.

S. Töttő Rita

A két család, melynek tagjai az idei Fehérvár Bölcsőjét kapták és Viza Attila képviselő, a rendezvény fővédnöke Fotó: Fehér Gábor

A Széna Egyesület a Családokért nyárbúcsúztató családi napja keretében nyolcadik alkalommal adták át pénteken a Fehérvár Bölcsőjét. Az idei évben egy felajánlásnak köszönhetően két család is átvehetett egy-egy bölcsőt. Horváth Adrienn és Balázs első babájukat várják október elejére, ők kapták meg az egyik bölcsőt.

A két család, melynek tagjai az idei Fehérvár Bölcsőjét kapták és
Viza Attila képviselő, a rendezvény fővédnöke Fotó: Fehér Gábor

A másikat Verebélyi Anna és Attila vehette át a rendezvényen. A házaspár harmadik csemetéje születését várja, akinek érkezése decemberre várható. A családi nap sok környékbeli kisgyermek számára volt kellemes péntek délutáni kikapcsolódás: az igazán ügyesek a feladatpontokon gyűjthettek pecséteket, melyekért cserébe apró jutalmak jártak a szorgalmas gyerekeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában