Minden eddigi szolgáltatásuk megmarad

2019.07.10. 07:05

Új helyszínre költözött a fehérvári babahordozó klub

Klub­tagoknak és a még nem tag, de érdeklődő kisgyermekes édesanyáknak fontos hír, hogy ezután a Kertalja utcában működik a klubszoba.

Bokros Judit

Fotó: NAGY NORBERT

A Székesfehérvári Babahordozó Klub 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy minél több tudnivalót közvetítsen a szülők, a családok felé a babahordozásról és a kötődő nevelésről. Ennél azonban jóval több témakörben adnak gyakorlati segítséget, tanácsot, legyen szó akár vegyszermentes kozmetikumokról, környezetkímélő háztartási termékekről, egészséges élelmiszerekről. A tagok jó része rendszeresen találkozik, közösséget alkot, eseményeket szervez. Fontos lehetőség a babahordozó eszközök kölcsönzésének biztosítása is, hogy az édesanya megtalálhassa a legmegfelelőbb hordozót.

A klub eddig A Szabadművelődés Házában működött, e héttől azonban átköltöztek a Kertalja utca 11/A szám alá, ott várják régi és leendő tagjaikat.

Ságiné Szabó Viktória szervezőtől megtudtuk: a helyszín kivételével minden változatlan maradt. Tehát: a kölcsönzős alkalmakat minden hónap második csütörtökén tartják, így az első július 11-én 17 órától lesz. Minden hónap harmadik péntek délelőttjén szervezik a beszélgetős alkalmakat. A szoptatást támogató csoportjuk minden hó utolsó csütörtökén ül össze, a Beszélgetés a szülésről elnevezésű csoport tagjai pedig változó napokon, általában szintén havi rendszerességgel találkoznak.

A hordozós tanfolyamok ugyancsak megmaradnak. A nagyobb rendezvényeik kapcsán eddig az a biztos, hogy az őszi Babahordozó Hetet A Szabadművelődés Házában tart­hatják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában