neked melyik a kedvenced?

2019.07.05. 15:30

Top 4+1 randihely Fehérvár belvárosában

Megmutatjuk a legtutibb belvárosi randihelyeket, és azokról sem feledkezünk meg, amelyek jártányi távolságra vannak tőle.

feol.hu

Unod a strandot, vagy csak nem szeretnél fürdőruhára vetkőzni az első randin? Netán évek óta együtt vagytok, de szeretnétek elvonulni a tömegtől? Összeszedtük a top 5 belvárosi randihelyet, ahol garantáltan egymásra hangolódhattok, még a nagy nyári hőségben is.

1, Rózsaliget

A belvárostól alig pár perc sétára, gyönyörűségre bukkanhatunk. Remek kikapcsolódási helyszín egy sétára, piknikre a fák árnyékában, miközben csodálhatjátok a temérdek mennyiségű rózsát. Romantikusan hangzik, igaz?

Meghitt, nyugodt környezet a lugas alatt
Fotó: Fodor Tímea / feol.hu

2, Csónakázó-tó és környéke

A Rózsaliget után, eléggé adja magát ez a kihagyhatatlan helyszín! Egy romantikus csónakázásban Te is bármikor benne vagy, ugye? Ha nem, az sem akadály. Rendkívül kellemes élmény körbesétálni a tavat, a belső tónál kacsákat etetni az automatából, de ott van a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium mellett a Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgáló is. Ki mondana nemet a csillagokra?

Repítsd a csillagok közé a kedvesed!

3, Óramúzeum és Órajáték

Toronyóra láncostól? Nem! Ez az órajáték, és milyen szép. Hallottad már? Most itt az ideje leülni, és hallgatni a csodás játékát! Ez a kellemesen félreeső zug, biztosan hangulatba hoz benneteket!

Ha valaki igazán eldugott helyre vágyik, akkor keresse a lépcsősort!

4, Szent István-székesegyház előtti tér

Igazán hangulatos kis park Székesfehérvár szívében. Ha még nem láttad meg a csodáját, járj utána másodmagaddal és fedezzétek fel az élményt! Tökéletes helyszín, ha szeretnétek kicsit elbújni a belvárosi forgatag elől.

Pihenni, beszélgetni, randizni
Fotó: Fodor Tímea / feol.hu

5, Avagy a Jolly Joker!

Ez az a hely, ahol egyszerűen lehetetlen unatkozni. Ha igazi felpezsdülésre vágysz, itt kezd a randizást! A Fő utcán mindenki megtalálhatja a kedvének való elfoglaltságot, kortól és nemtől függetlenül. Nem árt néha a fejünket is felemelni, és ámulni a csodaszép épületeken.

Rögtönzött vagy betervezett, a randi az randi, a belváros pedig fantasztikus!
Fotó: Fodor Tímea / feol.hu

 

Neked melyik a kedvenced?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában