hűtsd le magad!

2019.06.14. 14:45

Szombaton nyit a fehérvári strand

Szerdán életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt hőségriasztás. A legmagasabb szintű, harmadfokú intézkedés szerda 0 órától vasárnap éjfélig lesz érvényben.

feol.hu

Már a megfelelő idő is megérkezett a fürdéshez. Ezt használta ki Porvázsnyik Laura Zoé (b), Barabás Lili Kitti és Porvázsnyik Sáron Flóra is a megújult fehérvári strandon. A létesítmény immár méretes csúszdákkal, halat formázó vízipuskával, forgóvizes medencével várja a csobbanni vágyókat, s nem hiába: hétköznap délelőtt is hűsölnek itt sokan

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az előrejelzések szerint a forróság hétvégére sem hagy alább. Szerencsére szombattól már könnyebb lesz elviselni, ugyanis megkezdi szezonját a városi strand.

A tavaly elkészült háromcsúszdás medence és a pezsgőfürdős, sodrófolyosós új élménymedence mellett a legkisebbeknek szóló újdonság – Bory Jenő 1922-ben készült Huszár születik című szobra mellett – a vizes játszótérrel, de új padok, pergolák és 200 napozóágy is várják a vendégeket – olvasható a város honlapján.

Nyitvatartás:

Hétfő–vasárnap: 8:00-19:00

Csúszda üzemideje:

9:00-13:00 és 14:00-18:00

 

Vezető képünk archív felvétel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában