A kötet felöleli a Kárpát-medence ízvilágát

2019.06.23. 07:10

Sorsolás a receptet beküldők között

A Mediaworks megyei napilapjainak új, idén ősszel megjelenő szakácskönyvében olvasóink receptjeire építünk.

FMH

Prohászka Béla és kislánya húzta ki a szerencsés nyertesek nevét Fotó: Felföldi Enikő

Több mint 1800 recept érkezett be a felhívásra. A beküldők között pénteken a Mediaworks békéscsabai szerkesztőségében sorsoltunk, a neveket Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke, a könyv lektora és kislánya, Andrea húzta ki. Mikrohullámú sütőt nyert Horváth Szabina (Esztergályhorváti) és özvegy Kátai Jenőné (Jászalsószentgyörgy), kávéfőzőt dr. Gondek Károlyné (Kaposvár) és Kiss Katalin (Gyula).

Prohászka Béla és kislánya húzta ki a szerencsés nyertesek nevét
Fotó: Felföldi Enikő

– Olyan színes, ételfotókkal gazdagon illusztrált albumot állítunk össze, amely felöleli a Kárpát-medencében élő magyarság ízvilágát, másrészt a hazánkban élő nemzetiségek sajátos ételeit – hangsúlyozta Prohászka Béla. – Az ételek egy részét olvasóinkkal közösen készítjük el szakács és cukrász kollégáimmal. Aki majd az albumban megjelentek szerint alkotja meg otthon az adott ételt, azt kell kapnia, amit a recept ígér, a fotó mutat – mondta el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában