Kedden tartották a beruházás műszaki átadását

2019.06.19. 07:25

Megújult járdaszakaszokat adtak át a Köfém lakótelepen

Összesen hat járdaszakaszt – köztük az orvosi rendelőhöz vezetőt – újítottak föl körülbelül másfél hónap alatt a Köfém lakótelepen.

Bokros Judit

A bal szélen Timár Tibor, a jobb szélen Dienesné Fluck Györgyi áll az egyik megújult járdaszakaszon Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

A műszaki átadást kedden délelőtt tartották.

A helyszínen a Városgondokság részéről Timár Tibor műszaki ellenőr elmondta: eltávolították az elöregedett kopóréteget, javították az alépítményben nyilvánvalóan jelen lévő hiányosságokat. Továbbá, a zöldfelület felőli csatlakozószegélyeket újraépítették, az út felőlieket pedig javították, végül a felületek új kopóréteget kaptak.

Egy másik fontos munka jelenleg is folyamatban van: megújítják az egész parkon átvezető sétányt.

A bal szélen Timár Tibor, a jobb szélen Dienesné Fluck Györgyi áll az egyik megújult járdaszakaszon
Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

 

Ezt a tönkrement aszfalt helyett térkövezik majd, ami megadja az út sétány jellegét. A befejezési határidő szeptember vége, ám az átadás már akár a nyáron megtörténhet – tette hozzá Timár Tibor.

A terület önkormányzati képviselőjétől, Dienesné Fluck Györgyitől a Fejér Megyei Hírlap tudósítója megtudta: a saját képviselői keretét, vagyis közel ötvenmillió forintot költenek összességében a fenti munkákra, amelyekről előzetes bejárás, kijelölés után döntöttek.

A szakaszokat tehát átadták, a gyalogosok jobb utakon közlekedhetnek…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában