A lakosság türelmét kérik

2019.05.08. 09:33

Ez hangos lesz! Szállítóvezeték-légtelenítést végeznek Fehérvár térségében is

A MOL Nyrt. megbízásából vezetékkiváltási munkálatokat végeznek a Kápolnásnyék-Dombóvár vonalon.

feol.hu, ÖKK

Woman covering ears and screaming outdoors.

Május 15-én 13 órától indul az ehhez kapcsolódó légtelenítés, ami erős hanghatással jár. Székesfehérváron a FLAGA gázüzemmel szembeni, az M7-es autópálya déli oldalán lévő területet érintik a munkálatok, amelyek a délután folyamán több órán át tartanak – ennek idejére kérik a környékben lévők türelmét és megértését – tudtuk meg az ÖKK-tól.

A Kápolnásnyék és Dombóvár közötti szállítóvezetéken végeznek szénhidrogén-mentesítést a MOL Nyrt. megbízásából 2019. május 15-én, szerdán 13 órától. A munkálatokat levegővel hajtott csőtisztító szerszámmal végzik, így a légtelenítés erős hanghatással jár, azonban mind a környezetre, mind a lakosságra nézve veszélytelen.

A lefúvatás székesfehérvári helyszíne a FLAGA gázüzemmel szembeni, az M7-es autópálya déli oldalán található terület. Ennek környezetében kérik a lakosság türelmét a munkálatok idejére, amelyek várhatóan a délután folyamán több órán át tartanak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában