Hamarosan megkezdik a sulit

2019.04.04. 07:10

Óvodások körtúrája a Cecei Általános Iskolában

Kíváncsiságtól csillogó szemek, bármiféle megszeppenés nélkül – ők a Cecei Általános Iskola leendő elsősei.

Szabóné Várady Katalin, Szanyi-Nagy Judit

Az iskola hagyományainak megfelelően – az utóbbi időszakban két alkalommal is – meglátogatták a helyi általános iskolát a cecei, a vajtai és a sáregresi óvoda leendő elsősei. Az alsós pedagógusok nagy szeretettel várták a gyermekeket, akik kíváncsiságtól csillogó szemmel, de kicsit sem megszeppenve érkeztek meg az iskolába. Először körbejárták az intézményt, ahol egy-egy osztályba belépve láthatták az iskolában folyó munkát, valamint a kis óvodások találkozhattak testvéreikkel, ismerőseikkel is.

A csoportkép sem maradt el
Fotó: Szabóné Várady Katalin

Az iskola körbejárását a tornateremben fejezték be, ahol labdagyűjtő játékot játszhattak. Ennek akkora sikere volt, hogy többször is meg kellett ismételni. A séta végén kis – pedagógusok által készített – ajándékot kaptak a látogatók, majd a közös fényképezkedés után boldogan vették birtokba az udvart és az ott található játékokat. Szerdán egy foglalkozáson jártak az óvodások – melyet a tanítónők irányítottak –, míg szüleik egy tájékoztató beszélgetésen tisztázták a beiratkozással és az iskolakezdéssel kapcsolatos kérdéseket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában