Közérdekű

2019.04.15. 15:30

Nincs többé időpontra kiírt lomtalanítás Velencén

Soron kívüli testületi ülésen módosította hulladékgazdálkodási rendeletét Velence – ennek eredményeképp jelentős mértékben módosultak a lomtalanításra vonatkozó helyi szabályok.

S. Töttő Rita

E szerint a lomhulladékot a Velencei-tavi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. szállítja el, miután erről előzetesen egyeztetett a társasággal az adott lakóegység. Évente egy alkalommal három köbméterig térítésmentes az elszállítás. Az ezen felüli, illetve több alkalommal is kívánt lomhulladék elszállítás már térítésköteles. A lomhulladékot kizárólag az előre egyeztetett napon, legkésőbb reggel 7 óráig a gyűjtőautó által megközelíthető helyen kell előkészíteni, oly módon, hogy a gyalogos- és a gépjárműforgalmat ne akadályozza – hívta fel a figyelmet a város önkormányzata, hozzátéve: tehát az előre meghirdetett, településrészenként egy időpontban történő lomtalanítás megszűnt.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában