nem volt ellenvetésük

2019.04.27. 16:00

Küldöttgyűlést tartott az I. Számú Lakásfenntartó Szövetkezet

A küldöttek a tavalyi évről szóló beszámolót és az idei költség-előirányzatokat is elsöprő többséggel szavazták meg.

B. Kiss László

A lakásszövetkezet 74 küldöttjéből 59 volt jelen a gyűlésen, így az határozatképes volt. Herczog József elnök beszámolójában elmondta: emelkedett a közösségi megbízottak száma, a 146 lépcsőház közül még 12-ben nincs ilyen. Farkas Béla ügyvezető igazgató a beszámolóhoz tett szóbeli kiegészítésében mindenkit arra buzdított: használják ki a lomtalanítás közelgő alkalmát, mert így helyiségek szabadulhatnának föl. Elmondta, hogy – a lakók megnyugtatására – folytatódik az épületek statikai vizsgálata, és finisben van az erkélyek elkorrodált vízorrának a javítása.

A tartozásokat illetően a számítógépes nyilvántartásnak köszönhetően naprakészek, s az eredményesebb behajtás okán azok összege a korábbi 16-20 millióról 10 millió alá csökkent. A küldöttgyűlésen elhangzott: a szövetkezet mérlegét korlátozás nélkül auditálta a könyvvizsgáló. A beszámolóval kapcsolatban a küldöttek közül csak egy személy fogalmazott meg kritikát, a megjelentek közül hárman. Szavaik, észrevételeik azonban nem találtak támogatásra a küldöttek között, akik elsöprő többséggel hozták meg a határozatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában