Lapot a Diákoknak!

2019.04.16. 14:15

Kreatív fiatal vagy? Irány a LADIK!

Már nem sokáig jelentkezhetnek a 7–8. osztályosok az ország egyik legjobb médiavetélkedőjére! A Lapot a Diákoknak! totóját keressék az újságban!

S. Töttő Rita

Tavaly a csapatok tagjai mókás feladatokat kaptak

Fotó: FMH Archív

A Lapot a Diákoknak! – vagyis a LADIK totója már több alkalommal is megjelent a Fejér Megyei Hírlap hasábjain, de még mindig van lehetőség megkeresni benne a könnyen megválaszolható kérdéseket. A beküldési határidő azonban vészesen közeledik: április 23-ig várjuk a kitöltött totókat! Az általános iskolásoknak szól a LADIK médiavetélkedőnk, amely ezúttal is a sajtó világában való játékos kalandozásra buzdítja a jelentkező 7. és 8. osztályos tanulókat. A vetélkedő első fordulója már elindult: a Fejér Megyei Hírlapban találhatják a felkészítő tanárok a médiatotót, amelyet érdemes kitöltetni a legügyesebb gyerekekkel és visszaküldeni a megadott címre!

Tavaly a csapatok tagjai mókás feladatokat kaptak
Fotó: FMH Archív

A médiavetélkedőt már sok felkészítő tanár és diák ismerheti, ugyanis először 12 éve, a 2006/2007-es tanévben rendeztük meg. A megye legkreatívabb 7–8. osztályos csapatainak jelentkezését várjuk tehát, akik idén is nagyszabású nyereményekre számíthatnak. A totón jól szereplők következő feladata sem várat sokáig magára: izgalmas kérdéseket küldünk nekik, amelyekre május 10-ig kell válaszolniuk.

LADIK-ra fel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában