torlódás, terelés még várható

2019.04.24. 07:02

Berényi út: már csak egy hónap, és vége a felújításnak

A Berényi út felújításának második üteme az autósoktól is sok türelmet kíván, de jó hír, hogy a tervek szerint a munkálatok már csak egy hónapig, május 25-éig tartanak.

V. Varga József

A Csutora és a Cserkész utca között már az új aszfaltréteg kerül a Berényi útra. Torlódás, terelés azonban még várható!

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Addig időszakos forgalomkorlátozásokra, lezárásokra kell számítanunk. A városháza közlekedési irodájától megtudtuk: a beruházás során külön kanyarodósávokat és két új középszigetes gyalogos-átkelőhelyet is kialakítanak. Tegnap a Cserkész és a Csutora utca között aszfaltoztak, majd az ütemezés szerint haladnak tovább a Csutora és a Vértanú utca közötti rész marásával.

A Csutora és a Cserkész utca között már az új aszfaltréteg kerül a Berényi útra. Torlódás, terelés azonban még várható!

Április 28-áig az orvosi rendelő és a Vértanú utca között bontanak, valamint elvégzik a talajcserét, az ágyazat-előkészítést és a járdaépítést a városból kivezető oldalon, a csatlakozó Nefelejcs utca részleges vagy teljes lezárása mellett. Május 5-éig elkészítik a fenti szakaszon a szegély- és pályaszerkezeti rétegeket, a betonozást és az aszfaltozást, május 6-ától pedig megkezdődnek a munkálatok a városba bevezető oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában