adománygyűjtés

2019.04.04. 07:45

Az Öreghegyi Közösségi Ház fogadja a húsvéti jótékony felajánlásokat

Ismét gyűjtenek adományokat a rászorulóknak húsvét alkalmából az Öreghegyi Közösségi Házban.

B. Kiss László

Szontaghné Kovács Erika, Östör Annamária és Kiss Dorottya várják a jókedvű adakozókat

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A jóakaratú, együttérző embereket kívánják megszólítani, amikor – a közelgő húsvét alkalmával – ismét meghirdetik az adománygyűjtő akciót – mondta Östör Annamária önkormányzati képviselő az Öreghegyi Közösségi Házban tartott szerdai sajtótájékoztatón.

Az adománygyűjtés kedvezményezettje a székesfehérvári Szegényeket Támogató Alapítvány. A szervezet irodavezetője, Szontaghné Kovács Erika a sajtótájékoztatón arra hívta fel a figyelmet, hogy lehetőleg mindenki olyan dologgal járuljon hozzá a jótékony akció sikeréhez, amelynek ő maga is hasznát látná. Ruhaneműből például sok van, de biztosan örülnének a rászorulók a könyvnek, a gyerekjátéknak. Húsvétra is sokan sütnek, vagy legalábbis szeretnének. Ezért a tartós élelmiszerek közül most inkább a sütésre szolgálók részesüljenek előnyben. De a tojásfesték is jól jöhet az ünnepen – hangzott el.

Szontaghné Kovács Erika, Östör Annamária és Kiss Dorottya várják a jókedvű adakozókat
Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Az adományokat jövő hétfőtől jövő péntekig 8 és 18 óra között lehet leadni az Öreghegyi Közösségi Házban.

A sajtótájékoztatón Kiss Dorottya, a hat fehérvári közösségi házat összefogó A Szabadművelődés Háza igazgatója egy rendezvényről is beszámolt. Április 17-én 19 órakor Hobo fog föllépni az Öreghegyi Közösségi Házban – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában