Ki mit tud

2019.04.12. 09:55

Akadályozott fiatalok tehetségkutatója zajlott Kápolnásnyéken

Ki Mit Tud területi döntőjén mutatkozhattak be az értelmileg és tanulásban akadályozott gyermekek csütörtökön. Zenével, tánccal, színi előadással készültek a fiatalok.

S. Töttő Rita

Fotó: Igari Balázs

Verssel, mesével, tánccal, zenés produkcióval, színdarabbal és énekkel készültek azok a gyerekek, akik a Játékkal a tudásért Alapítvány által, szegregáltan és integráltan nevelt, tanulásban és értelmileg akadályozott, autizmus spektrum zavarral küzdő és halmozott fogyatékossággal élő fiataloknak szervezett Ki mit Tud területi döntőjén vettek részt csütörtökön a kápolnásnyéki Vörösmarty Művelődési Ház színháztermében.

Fotó: Igari Balázs

A Velencei Dr. Ranschburg Jenő Óvoda, Általános Iskola,Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény bonyolította le a programot, amelyen Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas és Fejér megyei fiatalok vettek részt.

A verseny célja az volt, hogy megteremtsék a nyilvános szereplés lehetőségét a tehetséges fogyatékkal élő gyermekek számára, ahol bemutatkozhatnak, s mindemellett megmérettethetik tudásukat, tehetségüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában