szavazásösszesítő

2019.03.18. 11:07

Olvasóink szerint a felelőtlen huszonévesek éppúgy veszélyesek, mint az idősek

Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint van e összefüggés a sofőrök kora és az okozott balesetek száma között Fejér megyében?

feol.hu

Önök szerint van-e összefüggés a sofőrök kora és az okozott balesetek száma között Fejér megyében? – ezzel a kérdéssel fordultunk múlthéten olvasóink felé. A válaszokból kiderül, hogy a felelőtlen fiatalokat éppúgy veszélyesnek tartják, mint az időseket. Lássuk az eredményeket:

65%-ban szavaztak arra, miszerint nincs összefüggés az okozott balesetek és a sofőrök életkora között, hiszen a felelőtlen huszonéves van olyan veszélyes a volán mögött, mint az idős.

Egész kevesen, összesen 23%-ban gondolják azt olvasóink, az idősek 70-75 éves koruk között már igenis életveszélyesen közlekednek az utakon.

Végezetül 12%-ban voksoltak arra a válaszra, miszerint inkább az utak minőségével lehetnek összefüggésben a balesetek.

 

Sajnálatos módon mindennap halnak meg emberek autóbalesetben a közutakon. Az ilyen balesetekről szóló híreket már szinte meg sem halljuk, ám ha élemedett korú sofőr okoz halálos balesetet, azonnal megindul a vita: kell-e vezetni még 70-75 év felett, miért kaphatnak jogosítványt az idősek? Ha nem olvasták volna cikkünket a témával kapcsolatban, ide kattintva megtehetik!

Vezető képünk illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában