Száz százalékban megfeleltek

2019.03.01. 14:30

Csütörtökön zárult a Sárbogárdi Család- és KarrierPont által szervezett háromnapos mezőszilasi tréning

Fókuszában a munka és magánélet összehangolása állt.

Szanyi-Nagy Judit

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Az „ügymenet” már ismerős lehet a Dél-Fejérben élőknek: a szervezők 2017 januárja óta tartanak hasonló képzéseket a Sárbogárdhoz tartozó régióban. Jártak már (és a jövőben, egészen 2020-ig járni is fognak) egyebek között Vajtán, Igaron, Alapon, Alsószentivánon és Sáregresen.

– Még az egy tematikában zajló képzéseink sem egyeznek meg egymással teljes mértékben: a csoportok összetétele, habitusa mindig más, de a tudásanyag feldolgozási módja is különbözhet – magyarázta Szabóné Kovács Tímea szakmai munkatárs.

A szóban forgó, leginkább 10-12 fős csoportban zajló képzés három napon át tartott, a résztvevők pedig minden egyes nap végén modulzáró vizsgát tettek. Az elsajátítható ismeretek között szó esett a lelki egészségről, arról, hogyan lehet megküzdeni a stresszel, mit takar az időmenedzselés, s hogy melyek a települési segítő intézmények.

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

– Tapasztalt trénerekkel dolgozunk, a képzés végén pedig – az egyik fehérvári felnőttképző központnak köszönhetően – a résztvevők tanúsítványt vehetnek át a sikeres teljesítésről – mondta a szervező, aki jövő héten Cecére teszi át székhelyét. A mezőszilasi megjelentek között pályakezdők, nagycsaládosok és nyugdíjasok egyaránt képezték magukat, régi-új ismerősöket szereztek, és (játékosan) levetkőzték gátlásaikat.

– Kár, hogy holnap már nem találkozunk – búcsúzott Tóth Szilvia tréner, akit a résztvevők is megerősítettek:

– El tudnánk „viselni” ezt a képzést egy héten át!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában