A hírt a vasúttársaság is megerősítette

2019.03.14. 07:02

Bántalmazták a jegyellenőrt Gárdonyban

A Budapestről Székesfehérvárra tartó vonat gárdonyi állomásán egy háromfős társaság egyik tagja súlyosan bántalmazott egy kalauzt.

Szanyi-Nagy Judit

Forrás: Pixabay

Az esetről az érintett jegyvizsgáló egyik kollégája számolt be az Origo internetes portálnak. Elmondása szerint két fiatal férfi és egy nő a fővárosból utazott le a Velencei-tóhoz a Déli pályaudvarról induló reggeli járattal.

A három fő közül csak egyikük volt józan, ő azonban leszállt a velencei állomáson. A vonaton maradt két részeg személy előbb „csupán” szidalmazta a kalauzt, majd leszállásukkor az indulatok tettlegességig fajultak: egyikük a gárdonyi peronon leköpte a jegykezelőt, az ütés ezután következett. A jegyellenőr a két személy nyomába eredt, de nem érte őket utol, így törött állkapoccsal utazott tovább Székesfehérvárra, ahol nemcsak feletteseinek mesélte el a történteket, de a megyei kórházba is bement látleletet vetetni. Itt szembesült sérülése súlyosságával. A történteket a lapnak a vasúttársaság is megerősítette, az ügyben pedig feljelentést tettek a bántalmazó ellen. Az utolsó információk szerint a nemrég megműtött, a társaságnál immár nyolc éve dolgozó jegyellenőrt a rendőrök már kihallgatták a történtekkel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában