tizenöt tábla

2019.02.16. 16:54

Turistáknak szólnak a barna tájékoztató táblák

Szombaton tartottak ünnepélyes avatást az M7-es autópálya kápolnásnyéki összekötő szakaszán, ahol a nemrégiben felállított tizenöt idegenforgalmi tájékoztató táblából egy található a térségben. Az Etyek-Budai borvidék déli hegyközségének területeit jelölő barna táblák a turistáknak szólnak.

S. Töttő Rita

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Tizenöt idegenforgalmi tájékoztató táblát állított a Velencei-tó körüli közutak bevezető szakaszaira a Velencei-tó Körzeti Hegyközség és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Fejér Megyei Igazgatósága. A barna táblák avatására az M7-es autópálya kápolnásnyéki összekötő szakaszánál került sor, ahol Dobos Ferenc hegyközségi elnök, L. Simon László országgyűlési képviselő és Hajdu Frigyes, a Szent Benedictus Borlovagrend nagymestere mutatta be a táblákat.

Szombaton avatták fel a tizenöt új táblát, amely a hegyközség határát mutatja Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Barna táblák mutatják a helyközség határát a Kápolnásnyék-Vereb-Lovasberény, Velence-Csákvár-Tata és a Kápolnásnyék-Pákozd összekötő utakon három ponton, továbbá a 7-es főút mentén két helyszínen. További táblákat láthatnak az autósok a Seregélyes-Pákozd, Szabadegyháza-Agárd és az Adony-Velence összekötő utakon, valamint az M7-es autópálya pákozdi pihenőjénél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában