Megcélozták, elérték!

2019.02.18. 08:40

Retro diszkó néven rendezett jótékonysági rendezvényt az Alapi Íjász Egyesület

Ki mondta, hogy jótékonykodás közben nem lehet szórakozni? A tapasztalat éppen az ellenkezőjét mutatja: a mulatozós események a legsikeresebbek!

Szanyi-Nagy Judit

A versenyzők (így Baráth Barnabás is) jutalmat vehettek át a diszkó elején Pekács Milán elnöktől

Fotó: Kovács K.

Múlt szombaton szervezett először jótékonysági rendezvényt az Alapi Íjász Egyesület, retro diszkó néven. A szervezők már ez alkalommal 120–130 főt megmozgattak – ez a kevesebb mint kétezer lelket számláló Alap esetében nem kis létszám. – Azt már most tudjuk, hogy a rendezvény nem deficites – mesélt az örömhírről Pekács Milán elnök, aki azt is elmondta: A visszajelzések jók voltak, a buli egészen hajnali fél négyig tartott.

A versenyzők (így Baráth Barnabás is) jutalmat vehettek át a diszkó
elején Pekács Milán elnöktől
Fotó: Kovács K.

 

A jótékonykodók támogatójeggyel, becsületkasszás jelleggel vették részt a diszkóban. Ki egy, ki több jegyet vásárolt, partnerszámtól függetlenül. A művelődési házat ingyenesen kapták meg az önkormányzattól erre az estére. – A bevételt a felszereléseink bővítésére, pótlására fordítjuk. Örülünk a sikernek, így egyelőre úgy tűnik, jövőre újra megrendezünk egy hasonló diszkót vagy egy bált. Tapasztalataink már vannak – summázta az elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában