további fontos fejlesztések valósulnak meg

2019.02.18. 16:00

Megújult a velencei rendelő kívül-belül

Hétfőn már a megújult orvosi rendelőben fogadhatja a betegeket az 1. számú körzet háziorvosa. Nagyszabású pályázatnak köszönhetően valósulhatott meg a Fő utcai felújítás.

S. Töttő Rita

Ma már megújult kül-és beltér fogadja betérő betegeket a Fő utcai rendelőben

Fotó: Igari Balázs

A kivitelező a vállalási határidő előtt elkészült a Velencei 1. sz. Családorvosi Körzet betegeit ellátó orvosi rendelő régóta várt felújításával. A Fő utcai épületben hosszú évek óta gyógyító Szabó Irén befejezte a visszaköltözést is, így február 18-tól már a régi-új rendelőben várja a körzet betegeit. Koszti András polgármester örömét fejezte ki, hogy a korábbi, rendkívül leromlott állapotban lévő ingatlan új, minden igényt kielégítő osztályú köntöst kapott.

Ma már megújult kül-és beltér fogadja betérő betegeket a Fő utcai rendelőben
Fotó: Igari Balázs

- Rendkívül boldog vagyok, hogy itt állunk most ebben a szép rendelőben. Irénke doktornő már nagyon megérdemelte, hogy ilyen remek körülmények között tevékenykedhessen, mint ahogy a körzet betegei is nagyon megérdemelték, hogy ide érkezzenek, amikor arra szükség van – fogalmazott, majd megköszönte a segítséget Tessely Zoltán országgyűlési képviselőnek és Molnár Krisztiánnak, a Fejér Megyei Közgyűlés Elnökének, amely nélkül – tette hozzá – nem lehetnének ilyen sikeres pályázatok Velencén. – Nagyon fontosak a sikeres pályázatok, amelyek által további fontos fejlesztések valósulnak meg a közeljövőben – mondta, s példaként említette a Velence parkjainak zöld-infrastruktúra fejlesztését célzó projektet, melynek keretében a Babák rózsaparkja és a Hősök parkja is megújul, új közvilágítást, térfigyelő kamerákat, utcabútorokat, közte okospadokat, továbbá gyermek játszóteret és a nagyobbak kedvéért fitness parkrészt kap. Emellett a Meseliget Óvoda központi épülete is tovább épül, közben két csoportos bölcsőde létesül a településen, amelyen a várt új, az Alba Fehérvár kosárlabda utánpótlás bázisaként is funkcionáló tornacsarnok kivitelezési munkálatai ugyancsak elkezdődnek az idei esztendőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában