a házasság hete nyereményeit is átadták

2019.02.22. 07:05

Jó helyre került Fehérvár bölcsője

A SZÉNA Egyesület a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviselőjeként hetedik alkalommal hirdetett pályázatot „Fehérvár bölcsőjére”. A bölcső ez alkalommal a Pápai családhoz került, ahol március elejére várják harmadik gyermekük érkezését.

S. Töttő Rita

A vándorbölcsőt a Pápai család kapta: harmadik babájukat várják

Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

Fehérvár bölcsőjét a Hiemer-ház házasságkötő termében adta át csütörtökön Deák Lajosné, Székesfehérvár önkormányzati képviselője. A bölcsőt egy ajándékcsomag kíséretében Pápainé Sinka Veronika vette át. A rendezvény keretében került sor a házasság hete kapcsán meghirdetett játék eredményhirdetésére is. Bálesné Elekes Rita, a SZÉNA Egyesület elnöke elmondta: az idei évben különleges programmal készültek, és játékra invitálták a házastársakat.

A vándorbölcsőt a Pápai család kapta: harmadik babájukat várják
Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

A felhívás célja az volt, hogy ösztönözzék a párokat arra, hogy minőségi időt töltsenek el együtt, hiszen ez a boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolat alapja. A fődíj nyertesét a vándorbölcsőt átvevő Pápainé Sinka Veronika sorsolta ki, így a nyereményt Bodorné Kiliti Natália és Bodor Ákos veheti majd át. A különdíjat pedig a Dóczi házaspár nyerte, akik 33 évvel ezelőtt kötelezték el magukat egymás mellett, így ők voltak a leghosszabb ideje házasságban élő jelentkezők a játékfelhívásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában