Új kültéri játszóeszközök és projektorok

2019.02.19. 18:30

A szülők ismét összefogtak a kossuthos gyerekekért

A szülők támogatásának köszönhetően új kültéri játszóeszközökkel, és egy székesfehérvári vállalkozás felajánlásának köszönhetően nyolc darab projektorral gazdagodott a Székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskola.

ÖKK

Fotó: Google

Az öreghegyi Kossuth iskola a Szülői Munkaközösséggel és a Gyermekévek Alapítvánnyal összefogva február második hétvégéjén egy sikeres jótékonysági bált rendezett. A báli bevételt, a támogatójegyekből befolyt összeget a Gyermekévek Alapítvány számára ajánlották fel, amelyből különféle kültéri játszóeszközök beszerzését szeretnék megvalósítani, tájékoztatott Strasszerné Farkas Márta.

A bál megnyitóján örömmel értesültek arról, hogy a székesfehérvári székhelyű Kovács és Fiai Kft. egy nagy összegű támogatást ajánlott fel az intézménynek: nyolc darab projektorral gazdagodott az iskola a Kft. jóvoltából. Ennek a nagyértékű adománynak köszönhetően az iskola minden tanterme már a XXI. századnak megfelelő informatikai felszereltséggel fog rendelkezni. Az iskola vezetése, továbbá a szülői választmány az alapítvánnyal karöltve hálás köszönetét fejezte ki a Kft. felé a nagylelkű segítségért, írja beszámolójában az iskola igazgatója – írja közleményében az ÖKK.

Vezető képünk forrása: google

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában