túl korán kezdődött meg a kampány

2019.02.20. 08:00

A normális fehérvári közbeszédért

Videót posztolt a megyeszékhely polgármestere a Facebookon a normális székesfehérvári közbeszédért.

Sági Zoltán

„Az összképet kell nézni: 25 milliárddal többet ad Fehérvárnak a magyar állam, mint amennyit elvon!”

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Mint Cser-Palkovics András nyilatkozatában fogalmazott: „Felháborít, ami történt, és kikérem magamnak, hogy egy anarchista csoport egymásnak akarja ugrasztani Fehérvár közéleti szereplőit!”

A megszólalás apropóját egy, szintén a Facebookon üzemelő trolloldal posztja adta, amely minősíthetetlen összefüggésben állított pellengérre fehérvári – ezúttal ellenzéki, köztük kisbabáját váró – politikusokat. „Túl korán kezdődött a kampány, és már most túl sok belőle!” – jelentette ki videóüzenetében a polgármester, aki így zárta nyilatkozatát: „Székesfehérvár maradjon meg békés, szerethető városnak, igazi közösségnek!”

Talán nem véletlen, hogy a mozgalom kézikönyvének írója Lucifernek, mint első olyan lázadónak mondott szerzői köszönetet, aki kivívta saját birodalmát. Ám a gyűlöletkeltés eme vadhajtásaival találkozva a legjobb, amit tehetünk, ha az oldalt jelentjük a szolgáltatónál, az erre a célra rendszeresített gombokra kattintva. Semmiképpen sem érdemes azonban akár egyetlen helytelenítő kommenttel is hozzájárulni az efféle oldalak forgalmának növeléséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában