Rászorulókat támogattak, támogatnak

2019.01.02. 07:50

Ingyen kocsonya a baracsiaknak

Az ünnepekre sem hagyják magukra a szűkösségben élő embereket. Az ötödik éve tartó karitásztevékenységben a baracsi önkormányzat, civilek és civilszervezetek fogtak össze.

HL

Ötvenen vihettek haza ételcsomagot december 29-én

Fotó: HL

– Jelenleg ötven fő kap egytálételt és élelmiszercsomagot – mondta a főszervező Kocsis Sándor. Azt a hétvégi időszakot próbáljuk áthidalni, mikor ezek az emberek az alapítványtól nem jutnak élelemhez. A képviselő-testület összes tagja, a Baracsért Alapítvány, a nyugdíjas-alapítvány, jó néhány magánszemély és idén először a Baracsi Sport Egyesület vesz részt a tevékenységben. Ez volt a második hétvégi akciónk. Most az édességek mellé a sportkör főzött személyenként két adag kocsonyát, valamint lencse, virsli is került a csomagba.

Ötvenen vihettek haza ételcsomagot december 29-én
Fotó: HL

A következő ételosztásra már az új évben számíthatnak az érdekeltek. Január 5-én és 12-én lesz mód újabb ételátvételre.

Az utolsó alkalommal pedig egy közös főzést terveztünk, ahol szeretnénk az adakozás valós súlyát érzékeltetni, valamint jobban összekovácsolni a társaságot – kaptuk az információt Kocsis Sándortól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában