A toborzás folytatódik!

2019.01.21. 07:15

Ifjúsági klubot szeretnének alakítani Úrhidán

A szüreti felvonulásokra összekapják magukat a fiatalok: bálba hívogató táncuk nagy siker a megállóknál. Az egyéb alkalmakon viszont a felnőttek, a nyugdíjasok viszik a prímet. Kellene már egy ificsapat!

V. Varga József

Filmklub, húsvéti forgatag, nyári tábor – ötleteltek a lányok: Kata (b), Zsófia, Alexandra, Flóra, Nina és Panna

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Vannak jó ötleteid, és meg is osztanád másokkal? – firtatta a plakátokon Müller Alexandra művelődésszervező. Domak Zsófiával és Szilágyi Pannával együtt egy kötetlen, ismerkedős délutánra várták a 13 és 20 év közötti fiatalokat szombaton délután a közösségi házba. A roham elmaradt, de közben befutott Stadler Nina, majd a fehérvári busszal a középiskolai felvételiről érkező Sági Kata és Szabó Flóra. Ötleteltek a bájos ifjú hölgyek, jegyzeteltek, kézről kézre járt a hónapokra lebontott lehetséges programok listája.

Filmklub, húsvéti forgatag, nyári tábor – ötleteltek a lányok: Kata (b), Zsófia, Alexandra, Flóra, Nina és Panna
Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Hol vagytok, srácok? – merült fel óhatatlanul is a krónikásban. Bújjatok ki Xbox-os odúitokból! Sőt, ahogy a csajok bedobták, akár kedvenc számítógépes játékaitokat is bemutathatjátok szélesebb körben. Zsófiék egyelőre nem jutottak dűlőre, hogy az önkormányzat támogatásával milyen bandát hívjanak koncertezni a falunapra, de abban megegyeztek, hogy a februári műveltségi vetélkedőre beneveznek egy ificsapatot, és készülnek a retró farsangra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában