Gratulálunk!

2018.12.21. 16:44

Felragyogtak a győztes Fejér megyei mosolyok

Véget ért a Fejér Megyei Hírlap által indított gyermekmosoly pályázat.

Palocsai Jenő

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Október óta versengenek a gyerekek és szüleik a legszebb gyermekmosoly cím elnyeréséért. Több mint 1700 jelentkező volt és korosztályonként 30-30 gyermekportré került be az újság oldalaira.

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A szavazást lezárták, az eredmények megszülettek, kitárult a mosolyalbum. A nullától három éves korig kategóriában az első helyezett Cseh Réka, a második Davidesz Hanna, míg a harmadik Novák Noel lett. A hasonlóan fiatalok között az online győztesek Juhász Marcell, Fekésházi Dorka és Szabó Liza lett.

A 4-7 évesek közötti korcsoportban Sallai Szófia Zoé lett az első helyezett és Palkovics Hanna a második. A harmadik helyen Kelemen Enikő és Szaniszló Luca végzett, egyenlő szavazattal, ezért, hogy megmaradjon a gyerekmosoly mind a ketten kaptak díjat, illetve 10 ezer forintos vásárlási utalványt. Az online szavazás első helyezettjei: Sallai Szófia Zoé, Szaniszló Luca és Gáll Boróka lett. Gratulálunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában