évösszegző

2018.12.26. 09:25

Ezek voltak a legolvasottabb cikkek 2018 augusztusában a feol.hu-n

Az év végéhez közeledvén igyekszünk hónapokra lebontva összegezni, hogy mely cikkekre voltak a legtöbben kíváncsiak portálunkon.

Feol.hu

Nagyon megosztja az embereket a fehérvári szelfipont.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Összeállításunkból kihagytuk a közlekedési baleseteket, mert ellenkező esetben szinte kizárólag ebből kerülnének ki a top hírek.

1; Holttestet találtak a Velencei-tó partján

A rendőrség nem tudott bővebb információkkal szolgálni a nyomozás kezdeti szakaszában, azt azonban közölték a feol.hu-val, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel az ügyben.

2; A sokat látott fehérvári állatvédők is alig hittek a szemüknek! (18+)

Második cikkünk egy hátborzongató és szinte felfoghatatlan kegyetlenséget ír le. Egy kutyacsalád miatt hívták a Fema munkatársait, az állatokat teljesen ellepték a féreglárvák, a mamakutya hátát még a nap is szétégette. Az anyaállatban találtak chipet is, azonban a megadott telefonszámon nem érték el a gazdát. Valóban csak erős idegzetűeknek!

3; Újabb autó haladt szemben a forgalommal, ezúttal Székesfehérváron

A székesfehérvári 7-es–8-as elkerülő úton haladt rossz irányban (rossz oldalon) egy fekete autó, aki csak többszöri dudálásra fordult meg. Történt már halálos baleset is egy ilyen eset miatt, ráadásul Enyingnél, az M7-esen fotóztak le egy autót júniusban, mert forgalommal szemben haladt.

4; Ami késik, nem múlik – Leeresztik a fehérvárcsurgói tározót

A fehérvárcsurgói víztározó az ország egyik legjobb horgászvize, ahol egyedülállóan gazdag a halállomány. Augusztus környékén nem telepítettek azonban halakat, mert tervezik a tározó vizének leeresztését, hogy növeljék a befogadóképességét.

5; Fehérvárnak is lett szelfipontja

Augusztusban kapta meg a város az első szelfipontját, amely nagy port kavart: rengetegen imádták, azonban sokaknak nem tetszett, hogy nincs kiírva a város teljes neve. A Várfal parknál, a Pláza déli bejáratánál található az szelfipont, mely sok nyaralási képen szerepelt.

Nagyon megosztja az embereket a fehérvári szelfipont.
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

6; Sikkasztással vádolnak a fehérvári rendőrök egy csomagkézbesítőt

Két napig örülhetett pénzének az a kézbesítő, aki a kapott pénzt nem számolta le főnökének, és autóját is jogtalanul használta. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya sikkasztással vádolja.

7; Számos világháborús rémség lapulhat meg a vízfelszín alatt Fejérben

Országszerte gondot okoz a Magyar Honvédség tűzszerészeinek a nagy hőségből adódó alacsony vízállás, illetve az emiatt egyre gyakrabban fel nem robbant tüzérségi eszközök miatt reagálniuk kell egy-egy riasztásra. Nincs ez másként Fejér megyében sem, ahol ebből a szempontból még mindig nem ért véget a második világháború.

8; Míg az emberek fürdőztek, ők elcsenték értékeiket egy velencei strandon

Egy 20 éves és egy 33 éves pusztaszabolcsi, valamint egy 54 éves sárkeresztúri lakossal szemben folytattak eljárást a rendőrök, mert fürdőzők értékeit tulajdonították el.

9; Valóban friss árut adnak az egyik fehérvári gyorsétteremben

Az egyik legnagyobb közösségi portálon terjedt el a kép az egyik fehérvári gyorsétterem előtt sétáló, mit sem sejtő állatkáról. Hamarosan mémek is készültek a vicces helyzetről. Hogy hogyan kerülhetett oda a baromfi, nem tudjuk elképzelni sem.

10; Hol van az a kötbér? – Fehérvár városa bepereli a murvás parkoló tulaját

Az új pláza megépítése már egy évtizede várat magára, addig a murvás parkoló előnyeit élvezhetjük. Azonban a szerződés lejárt, 10 év alatt nem épült fel a parkoló, így a francia cég 4 millió euró kötbérrel tartozik a városnak.

Ingyenes, így igencsak népszerű a murvás parkoló. Ám nem szépíti a várost
Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak január legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak február legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak március legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak április legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak május legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak június legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ha kíváncsiak vagytok, mik voltak július legolvasottabb cikkei, itt elérhetitek az összegzőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában