zumba, avatások és libashow

2018.11.12. 07:10

Gárdonyi-hét kezdődik az újvárosi iskolában

Megemlékezéssel, a névadó szobránál koszorúzással kezdődik a Gárdonyi Géza Általános Iskola ünnepi hete november 12-én, azaz ma.

DH

A Gárdonyi Géza Általános Iskola hamarosan megújul

Fotó: S. Töttő Rita

Az ünnepség délelőtt 10 órakor lesz, és az intézmény valamennyi diákja részt vesz rajta. A nap folytatásaként 14 órakor Gárdonyi-vetélkedő lesz, majd 16.30 órakor kezdődik a lámpás felvonulás, amely felettébb látványosnak ígérkezik. A keddi folytatás is a tanulóknak kedvez, hiszen zumbával indítják a napot reggel nyolc órakor, majd egy órával később a felső tagozatosoknak tollaskupa, 10 órakor pedig az alsósoknak lábtollverseny kezdődik. Az este szintén felettébb mozgalmasnak ígérkezik, és igazán különleges elfoglaltságot kínálnak a pedagógusok a diákoknak: 18 és 20 óra között Holdfény elnevezéssel apa–fia focimeccsnek ad otthont az intézmény tornaterme. A Gárdonyi-hét méltán népszerű a tanulók körében is, hiszen a diákönkormányzat tagjai jóvoltából igyekeznek olyan eseményeket kínálni, amelyeket kedvel az általános iskolás korosztály.

A programok sorából természetesen az ünnepségek sem maradnak ki. A szerda például az avatások napja lesz a Gárdonyi iskolában: 10 órakor az ötödikeseké, 14.30 órakor az elsősöké a porond. Csütörtökön zsibvásár lesz az aulában nyolc órától, délután kettőtől pedig a balesetmentes közlekedés jegyében kezdődik interaktív foglalkozás az aulában, mégpedig a rendőrség közreműködésével. A libashow igazi csemege a programok között: libajelmezben várják a diákokat 17 órára, mégpedig diszkóval, arcfestéssel, hennafestéssel. Az iskolahét kavalkádja pénteken 10 órától suligyűléssel zárul. A gárdonyisok szeretettel látják a szülőket is a jövő heti programokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában