mellrák ellen

2018.10.01. 08:00

Polgárdi folyamatosan tesz a megelőzésért

Nyikos László polgármester közösségi oldalának borítóképe – a város feliratánál rózsaszín lufival elhelyezkedő hölgyek és urak csoportképével – októberre, a mellrák elleni küzdelem hónapjára utal.

V. Varga József

Katus Attila Polgárdiban vendégeskedett Fotó: Héja Ágnes

Tréning, Katus-módra

Az elöljáró a polgármesteri hivatal dolgozóival a fotón arra hívja fel a figyelmet, hogy a korai stádiumban felfedezett daganatos betegségek gyógyíthatók. S mindezért – a megelőzésért – a város folyamatosan tesz is. A legutóbbi egészségnapon ingyenes mammográfiai szűrésre várták a hölgyeket, de komplex egészségügyi szűrővizsgálatra is lehetőség nyílott. Az interaktív és funkcionális edzés, a pilates, az aerobik, valamint a nyitott konditerem is mind egészségünk fontosságát helyezte fókuszba.

Katus Attila Polgárdiban vendégeskedett
Fotó: Héja Ágnes

Nagy sikerrel zajlott Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód-tanácsadó, világ- és Európa-bajnok sportoló aerobik tréningje. Mozgás, étkezés és életmód! Az ismert és elismert szakember úgy mondja: mindig ezekre kell fókuszálni. KatusAktív testsúlycsökkentő és egészségmegőrző programjáról is hallhattunk. Két részből áll: az egyik egy online kérdőíves program, amellyel mindazoknak próbál segíteni a távolból, akikkel személyesen nem tud találkozni. A kérdőív hasznos információkkal szolgál, és számos kérdésre választ ad. A másik a nagy őszi és a nagy tavaszi átalakító program, amely Budapesten, személyes részvétellel zajlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában