Tüntet a B-közép

2018.09.17. 11:35

Olvasóink szerint mindennél fontosabb a Videoton név

Hónapok teltek el azóta, hogy a MOL Vidi FC új nevével szerepel a bajnokságban, az ultrák demonstrációja azonban továbbra is tart.

feol.hu

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Amint arról korábban már mi is beszámoltunk, a Videoton név mellett demonstrálnak a szurkolók immár hónapok óta. Az RBD már a luxemburgi Dudelange városában lezajlott mérkőzésen sem a stadionban, hanem a Zichy ligetben buzdította kedvenc csapatát.

Az Európa-ligás mérkőzések kapujában arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink mit gondolnak a fehérvári B-közép kitartó távolmaradásával kapcsolatban. A rekordszámú beérkező szavazatból arra következtethetünk, hogy a jelenségről nem csak a futballkedvelőknek van véleménye. Lássuk is, hogy alakultak a számok!

A voksolók 65%-a gondolja úgy, hogy az RBD tökéletesen képviseli a szurkolói akaratot és ki kellene tartaniuk a végsőkig, hiszen a Videoton név mindennél fontosabb.

Olvasóink 20%-a szerint azonban nem a név számít, a csapatnak és a játékosoknak kellene szóljon a szurkolás.

Szavazóink 10%-a azonban még ennél is tovább megy, és úgy gondolja, hogy most azonnal be kellene fejezniük a demonstrációt, a következő meccsen pedig már a stadionban kellene tombolniuk.

Vannak olyanok is, akik szerint azonban csak addig kellene a szurkolóknak elmenniük, amíg azzal nem tesznek kárt a fehérvári csapat sikeres szereplésében. Voksolóink 5%-a gondolja így.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában