Nem emelték a lakások bérleti díját

2018.09.16. 09:00

Beszámolók napja volt a sárbogárdi városházán

A testület pénteki ülésén csatlakozott a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjpályázat újabb fordulójához. A pályázatokat október 5-éig kiírják, a beérkezési határidő november 6-a.

V. Varga József

A képviselő-testület pénteki ülését Sükösd Tamás polgármester vezette a városháza dísztermében

Fotó: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

A Zengő Óvoda alkalmazottjai összehangolt munkájának köszönhetően kitűzött céljaikat a pedagógiai programban meghatározottak szerint valósították meg – állt Huszárné Kovács Márta óvodavezető összegzésében. Előírt törvényi kötelezettségeiknek eleget tettek, és a jövőben is mindent megtesznek, hogy megfeleljenek környezetük elvárásainak, kihívásainak. A képviselő-testület megismerte az óvoda beszámolóját az előző nevelési évben végzett munkájáról, az abban foglaltakat elfogadta, és az intézmény munkáját jónak

értékelte.

A képviselő-testület pénteki ülését Sükösd Tamás polgármester vezette a városháza dísztermében
Fotó: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

Beszámolt aktuális tevékenységéről az ügyrendi és jogi, az egészségügyi és szociális, az oktatási, közművelődési és sport, valamint a pénzügyi, városfejlesztési és városgazdálkodási bizottság. Az önkormányzati tulajdonú lakások bérleti díjának megállapítását három kategóriába sorolták: szociális helyzet alapján, szakemberlakások esetében a költségelv alapján, valamint a piaci alapú lakbér mértéke szerint. A grémium döntése értelmében a korábban meghatározott, eltérő lakbérmértékeket 2019. január elsejétől nem módosítják. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló jelentés egyebek között rögzítette, hogy a táborozásokra, kirándulásokra kiírt pályázatok kapcsán megtörtént a szerződéskötés a sárszentmiklósi iskola, a Mészöly iskola és a központi óvoda alapítványával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában