TOMI MEGHÓDÍTJA ÁZSIÁT - IV. rész

2018.08.18. 19:19

Laufer Tomi és az emberektől hemzsegő kínai forgatag

A fehérvári Teleki gimi diákja a napokban bemutatta egyensúlymérésre is jó telefonos alkalmazását Kínában. Élményeiről már korábban is beszámoltunk. Tomi népszerűsége azóta sem csökkent!

Majer Tamás

- Azt hittem, hogy ma lesz egy kis nyugtom, de ma is megtaláltak csomóan, hogy fotózkodni akarnak, sőt amikor az egyik hölgynek mondtam, hogy magyar vagyok, azt mondta: tudja, mivel mindenki rólam beszél itt, és mindenki tud rólam. Nem kell mondanom, elakadt a lélegzetem – mesélte Tomi a zsűrizés első, pénteki napjáról származó meghökkentő élményét.

Szombaton ismét a civilek számára nyitották meg a pavilonokat. Utána, kikapcsolódásként Cikiqiu falujába tettek látogatást a versenyzők.

 

- Talán ez volt az első hely, ahol igazán szembesültem a kínai kultúrával. Az utcák nyüzsögtek az emberektől, mindenféle boltok és éttermek mellett mentünk el. Pár bódéban nyárson sütöttek mindenféle húsokat, máshol egyéb kínai ételeket árultak. Voltak olyan utcák, ahol annyian ember volt, hogy a kezemet sem tudtam kinyújtani, sőt néha mozdulni sem tudtam – írta Laufer Tomi.

Természetesen, időközben a tudományos verseny hivatalos zsűrije is szemlézte Tomi projektjét. Eredmény holnapi cikkünkben várható.

Tomi előző kalandjairól itt olvashatnak bővebben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában