családi nap

2018.07.09. 07:15

Remek időtöltés Kincsesbányán, pénztárca nélkül

Kilencedik alkalommal szervezett családi napot a településen a Kincs Kultúra Sport Egyesület. A rendezvényről az egyesület egyik tagja küldött beszámolót.

Szatzker Csaba

Csigaverseny. A legkisebbek is jól érezték magukat Fotó: Lőrincz László

A Kincs Kultúra Sport Egyesület fontosnak érzi, hogy minden évben szervezzen egy olyan napot Kincsesbányán, amely a családról, a gyerekekről, a gondtalan kikapcsolódásról szól. Mottónk idén sem változott: egész napos szórakozás, pénztárca nélkül. Idén 14 főző csapat gondoskodott a résztvevők ebédjéről, természetesen főzőversenyt is rendeztünk egyúttal. Látványos – ágyúdörgést, fegyverropogást sem mellőző – bemutató hagyományőrző csapatoktól, mellette pedig szirénázó tűzoltó-autózás a fehérvárcsurgói önkéntesekkel, ez mindig nagy élmény!

Csigaverseny. A legkisebbek is jól érezték magukat
Fotó: Lőrincz László

Nagyon fontos programnak éreztem a Huszka Valéria által vezetett előadást, melyben életmentő fogásokat láthattunk. Hogyan segíthetünk hirtelen életveszélybe került családtagjainknak, embertársainknak mindenféle eszköz nélkül? Andi bohócot idén is sokan várták, előadása, különböző formára hajtogatott lufijai nagy slágert jelentettek a gyerekek körében. A legnagyobb sikert talán az a retro busz jelentette, mely folyamatosan szállította a résztvevőket sétabuszozni. Azért a gyereknél a slágert a kosárhinta és fajátékok jelentették. Természetesen a sport sem hiányozhatott, idén is – mint eddig minden évben – tollaslabda- és rekord létszámú lábteniszversenyt rendeztünk. A gyerekeknek mindenképpen szerettünk volna a programokon felül is némi pluszt adni, ezért számukra pizzát (és egy vállalkozó adományaként) jégkrémet is biztosítottunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában