eseménydús tábor

2018.07.11. 15:54

Izgalmak, katonák és zenészek a Bregyóban

Kakasokkal ismerkedhettek, csuhédíszt készítettek, süni pompomot gyártottak, szerdán pedig vegyvédelmi eszközöket próbálhattak és koncertet hallgattak a gyerekek a Bregyó táborában. Izgalmas, élményekkel teli tábori élet zajlik a Bregyóban egészen augusztusig.

S. Töttő Rita

A honvédség vegyvédelmi zászlóalja és a Kákics együttes érkezett a gyerekekhez a Bregyó táborában

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

A Magyar Honvédség 93. Vegyvédelmi Zászlóalja izgalmas bemutatót tartott a gyerekeknek szerdán a Bregyó táborában. A fiúk láthatóan izgatottan próbálgatták a vegyvédelmi eszközöket és felszereléseket, a bátrabbak pedig akár a katonák terepjárójába is beszállhattak.

 

Közben a muzikális vonal sem maradt el – a Kákics együttes űzte el a rossz idő okozta borús hangulatot. A tábor nagy terasza megtelt érdeklődőkkel, ki a gitárt, ki pedig a vegyvédelmi álarcot találta érdekesebbnek.

A honvédség vegyvédelmi zászlóalja és a Kákics együttes érkezett a gyerekekhez a Bregyó táborában
Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Egy perc, annyi nincs ebben a napközis táborban, míg a több mint háromszáz gyerek unatkozhatna: kisállatokat hozott a V61-Alba Regia Galamb- és Kisállattenyésztő Egyesület, bemutatót és kézműves foglalkozást tartott a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. A következő napokban, hetekben is hasonlóan érdekes programokkal várják a gyerekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában