mókás akció keretén belül

2018.07.05. 18:04

Egymillió forintot kapott a négy fehérvári óvoda

Kosarasok, labdarúgók, amerikai focisták és hokisok gyűltek össze az Alba Plazában. Óvodások örömére.

Majer Tamás

A pláza ugyanis felajánlott egymillió forintnyi vásárlási utalványt négy fehérvári ovinak, jelesül a Felsővárosinak, a Ligetsorinak, a Szárazrétinek és a Napsugárnak.

Minden labda gólba ment
Fotó: Koppán Viktor/ Fejér Megyei Hírlap

Csütörtökön délután egy mókás akciót szervezett a bevásárlóközpont a jótékonysági akció apropóján. Vidis női focistákat, albás kosarasokat, volános hokisokat és a város amerikai focistáit kérték fel egy közös játékra. Felállítottak nekik egy kézi kaput, amelyeken elhelyeztek egy 5, egy 10 és 20 ezer forint értékű találati pontot. Mindenkinek a saját technikájával kellett lyukba találnia. A Fehérvár Enthroners győzött, ők érték el először a negyedmilliós határt. Bármely üzletben levásárolhatják az utalványokat az óvodák. Költhetik akár könyvre, sportszerre, játékra, írószerre…

Fotó: Koppán Viktor/ Fejér Megyei Hírlap

A négy sportcsapat árverésre ajánlott föl egy-egy mezt. Július 14-ég tart egy licit. A bevételt a kórház koraszülött osztálya kapja majd meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában