Csodára hangolt gépek, burnout

2018.07.16. 08:00

Autószépségek kavalkádja a sárbogárdi ifiparkban

Azok a vagány srácok az ő csodálatos autóikkal! A felhozatal impozáns, a több ezres látogatószám csúcsokat döntöget. A szépségek kavalkádja magával ragadó – újra és újra.

V. Varga József

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Simán, lazán megtelt az Ifjúsági park szombat délre a 9. Sárbogárdi Tuning Fesztiválon. Mercedes, BMW, Porsche, Alfa Romeo – kapkodjuk csak a fejünket. De amott egy emelhető-süllyeszthető karosszériájú Opel Astra bukkan elő, vagy a TraBurgra elkeresztelt gépen az „ős” Star Wars főszereplői néznek velünk farkasszemet. És persze ne feledkezzünk meg a fehérvári Mini Tali társaság zsákszövettel megerősített, kellő mennyiségű szigetelőszalaggal ellátott igazi rat style járgányáról sem, a BMW-nek álcázott kis Suzuki Swiftről.

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

A két atyamester, Kiss Balázs és Horváth Zsolt most is szalad és fut, majd egyszer beszélünk, mondják, ha most nem, majd jövőre. A színpadról az AK26 (rap, hiphop, pop) lő ezerrel, bolondít az RC-kaland, a streetfighter-show, az autós limbó, a kipufogó koncert, a burnout taxi driftautózás és a kettős defektig hajtott gumifüstöltetés. A kikiáltó Frankie nem győzi emlegetni: gyerekek, fő a biztonság (meg a büfében a virsli)…

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában